Vânzare Butași de Lavandă 2022 – Lavanda de Transilvania

Producem si comercializam butasi de lavanda de cea mai buna calitate!

Cu o experienta vasta in domeniul culturii de lavanda, va oferim butasi de lavanda, levantica ( ATENTIE – NU puieti de lavanda!). Asiguram necesarul de materie prima pentru realizarea unei plantatii de calitate si a afacerii dumneavoastra de succes.

Lavanda de Transilvania

office@lavandadetransilvania.ro

Butasi (nu puieti!)

(din toamna 2021)

Calitatea I

Transylvania Lavender

pentru comenzi sunati-ne pe numarul de telefon

0751.230.580

Ce specie de Lavanda oferim?

  • Specia de lavanda pe care v-o oferim este „Lavandula Angustifolia” (denumita si „Lavandula Officinalis” sau „Lavandula Vera” / „True Lavender”, „English Lavender”), iar soiul este Sevtopolis (unii il numesc Sevastopolis), intalnit prevalent in spatiul carpato-balcanic, fiind perfect aclimatizat la mediul nostru si oferind o productivitate ridicata de floare si ulei volatil.
  • „Soiul Sevtopolis combina productivitatea inalta cu adaptabilitatea, oferind recolta bogata de floare chiar si in conditii mai putin adecvate” (S. Stanev – researcher in Institute for roses and aromatik plants, Еvaluation of the stability and adaptability of the lavender (Lavandula angustifolia Mill.) sorts yield, in ”Agricultural science and technology”, Trakia University, sept. 2010, vol. 2, p. 123 – vezi sectiunea „Articole despre lavanda”).
  • Din punct de vedere al compozitiei chimice, soiul este foarte echilibrat, cu valori reduse ale elementelor indezirabile (are doar 0,5 unitati Terpinen-4-ol, fata de 5 unitati maxim admise; doar 0,1 unitati Camphor, fata de 0,6 unitati maxim admise) si cu coeficienti ridicati ai substantelor „bune” (are 1,3 unitati Lavandulol, fata de 0,3 unitati minime) (http://www.ifeat.org/wp-content/uploads/2012/10/Bulgaria.pdf, p. 97, cele doua tabele cu compozitia chimica a uleiurilor).
  • Soiul este recunoscut pe plan european, fiind cautat de producatorii de parfumuri pentru productia optima de ulei esential de calitate.

Cititi si Top 20 beneficii ale lavandei pentru piele, par si sanatate

Butasi de Lavanda

Butasi de Lavanda

Comments are closed.